Tranentrekkers

Er zijn heel veel dingen die grappig bedoeld zijn maar die ik niet grappig vind. Er zijn nog meer dingen die niet grappig bedoeld zijn maar die ik dan weer wél ontzettend grappig vind. Zoals bijvoorbeeld inzoomen op mensen die op de achtergrond staan van een foto en…autocorrect fails!
Tijdens het verzamelen van het beeldmateriaal voor deze post rolden de tranen dan ook over mijn wangen van het lachen. Het maakt me niet uit hoe vaak ik ze al heb gezien ik blijf het enorm grappig vinden. Keer op keer. Ik kan me werkelijk waar niet voorstellen dat iemand dit niet grappig vindt en daarom heb ik de pareltjes even verzameld.

overzicht
Hilarisch! Ik kan er geen genoeg van krijgen en nog leuker vind ik het als de ontvanger het spelletje ook gewoon mee speelt.

Untitled
Tot slot kwam ik laatst ook nog een hilarisch gesprek tegen tussen moeder en kind, geen autocorrect fout maar desalniettemin een tranentrekker. Hieruit blijkt maar weer eens hoe moeilijk onze ouders het hebben in dit digitale tijdperk.  Hihihihihi.

uhbyh-parents-txt1

Mocht je meer willen -en dat lijkt me van wel- dan kun je bijvoorbeeld hier of hier kijken want daar heb ik deze plaatjes ook vandaan gehaald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *