Komkommertijd

komkommer
We zitten er middenin, de komkommertijd. En ik vind het heerlijk. Niet alleen vanwege de komkommers maar vooral vanwege de onbekommerdheid. Het lijkt of iedereen net even een tikkie gelukkiger is in de komkommertijd.
Er komt bijvoorbeeld niks op tv waarvoor we naar huis moeten, dus blijven we gezellig op het terras zitten. Veel mensen gaan op vakantie of zijn net terug wat weer zorgt voor minder merkbare stress.
En het is natuurlijk regelmatig mooi weer dus drie keer per week tot in de late uurtjes barbecue├źn is helemaal niet raar.

Het lijkt alsof de maatschappij even op pauze staat of, misschien is slowmotion beter. Over het algemeen wordt er net iets minder hard gewerkt en worden er net iets meer ijsjes gegeten. De vrije avonden lijken langer te duren en ook mijn energielevel lijkt met de komkommer te stijgen. Er worden overal om ons heen fantastische festiviteiten georganiseerd waarvan een groot deel zelfs nog vrij toegankelijk is.

En omdat het deze periode regelmatig mooi weer is willen we zo uitgebreid mogelijk genieten, juist omdat het buiten de komkommertijd regelmatig minder mooi weer is. Dus neem het ervan nu het nog kan want voor je het weet is het weer kastanjetijd.
hartvormige-komkommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *