Ingrid

Ik wilde altijd wel, het kwam er nooit van maar nu is het er, míjn blog. Waarvan ík verantwoordelijk ben voor de inhoud. Zaken die me interesseren, irriteren, enthousiasmeren, charmeren, passeren, kalmeren, fascineren, amuseren, inspireren, motiveren of waarover ik wil discussiëren, communiceren, doceren, afijn het idee lijkt me duidelijk. De hoofdzaak is creëren.  

De content wordt verzorgd door bovengetekende, welke is gesetteld in het mooie Haarlem, niet alleen maar gezellig samen. Meer dan tevreden maar wel immer treurend om plots ontstane allergieën in combinatie met een eindeloze liefde voor harige dieren. Misschien enigszins ter compensatie hiervan ben ik werkzaam in de kinderopvang, dat zijn tenslotte ook schatjes. Verder ben ik prima in staat te genieten van het dagelijks leven. En dat is precies waar deze blog over gaat; dagelijkse zaken.
Over zaken die ik de moeite waard vind, of juist totaal niet. En over zaken die me aan het lachen maken, of juist totaal niet. Maar ook over zaken die echt gebeurd zijn, of juist nét niet.

Meer weten? Stuur me een bericht via onderstaand formulier.

 

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Je bericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *