Eerste begin

TypemachineMijn eerste week mét weblog zit er alweer op en ik moet zeggen dat het me prima is bevallen. De positieve geluiden overheerste en, ook belangrijk, ik heb er plezier in.
Ik ben dan ook van plan er een serieuze hobby van te maken maar ben nog wel hard aan het peinzen over hoe ik die hobby precies vorm ga geven. Vragen die door mijn hoofd gaan zijn bijvoorbeeld: hoe vaak per week ga ik iets posten? Zijn er dingen die ik wekelijks of maandelijks kan laten terugkomen? Over welke onderwerpen moet ik schrijven? Is het wel interessant? Is het niet té persoonlijk? Vind ik het niet te persoonlijk? Vinden jullie het wel leuk? Blijven er wel mensen terugkomen? Kan ik ooit nog op vakantie? Is het al tijd voor een nieuwe laptop? Heb ik nog wel tijd om de plantjes water te geven? Et cetera, et cetera, et cetera. Onzekerheden alom maar ik neem het op de koop toe.
Alle begin is moeilijk maar het begin is er en daarom hieronder nog een heerlijk liedje wat me doet verlangen naar het komende festivalseizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *