20 happy days

Vandaag maakte ik alweer mijn twintigste foto voor de ‘100HappyDays challenge. Ik ben best trots op mezelf want ik ben het nog geen één dag vergeten. Ook is inmiddels gebleken dat ik niet alléén van voedsel blij wordt. En alsof dat nog niet genoeg is moet ik sommige dagen zelfs uit meerdere opties kiezen. Happiness alom.
Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik af en toe ook wel moeite heb gehad met het selecteren van het juiste moment. Ik heb al meerdere keren gedacht dat een ‘100LousyDays challenge’ meer voor mij zou zijn weggelegd. Maarja dan mist het zijn doel misschien een beetje.

Dit zijn mijn eerste 20 happy days:
100happydays

Dit waren de bijschriften (linksboven is 1, rechtsonder is 20):

01: Met licht, geluid en liefde

02: Schone vaat zonder af te wassen

03: Schoenen uit na een dag werken

04: Lachen met collega`s, zelfs op een vrije dag

05: Vermaak!

06: Eindeloze afleveringen op zondagochtend

07: Heerlijk pellend

08: Gedachteloos schrijven

09: Korting!

10: Op de bank

11: Sweets

12: Waarbij? Aardbei!

13: Corso-bloemen

14: Day savers

15: Er gaat soms niks boven

16: Uit eigen tuin

17: Ontvangen infographic over het energielevel van mijn wederhelft

18: Droog gebleven

19: Met de auto en de chillbroek naar de Action, dat is mijn dagactiviteit

20: Gekregen van een Gamma-cassière

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *