100 happy days

Vandaag – 22 april 2014 – ben ik 27 geworden. Ik heb zulke goede herinneringen aan de verjaardagen uit mijn jeugd dat ik het tot op de dag van vandaag meer dan gewoon leuk vind om mijn verjaardag te vieren. Niet dat ik van de zenuwen slecht slaap maar ik schaf er wel elk jaar een nieuwe outfit voor aan, want dat hoort er nou eenmaal bij. Net als taart, slingers, cadeautjes en visite. En die laatste mogen best in een kringetje zitten, geen probleem.
Mijn verjaardag is voor mij die ene dag dat ik wél even alle aandacht wil krijgen. Míjn dag, die in het teken staat van…mij.
En dat is vandaag het geval. Nou ja vandaag eigenlijk niet want ik vierde mijn verjaardag gisteren. Er waren slingers, ballonnen, nieuwe kleren, cadeautjes, taart en een kringetje vol lieve mensen die allemaal voor mij waren gekomen.

Ik start mijn nieuwe levensjaar met een uitdaging genaamd ‘100 happy days‘. Een initiatief waarbij het de bedoeling is om 100 dagen lang iedere dag een foto te maken van iets waarvan je blij wordt. Zeer zeker niet om te laten zien hoe fantastisch jouw leven is vergeleken met dat van alle anderen maar enkel om je bewust te worden van de kleine dingen in het leven die je opvrolijken. Een zeer onschuldige opdracht en een perfecte manier om mijn 27e levensjaar mee te beginnen. Wil je mijn 100 happy days zien? Volg me dan op Instagram.

Dit wordt mijn eerste want van dit cadeau werd ik het gelukkigst.
100happydays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *